Friesland op de 50PlusBeurs


Van 15 tot en met 19 september is Merk Fryslân aanwezig bij de 50Plusbeurs in Utrecht. Tijdens deze beurs wordt de provincie Friesland gepromoot waarbij de activiteiten wandelen, fietsen en varen uitgelicht worden. Bezoekers van de stand kunnen daarnaast genieten van Friese lekkernijen, zoals Beerenburg.

Friesland op de 50PlusBeurs - Friesland.nl

Ontdek de mogelijkheden om in Friesland te recreëren tijdens een weekendje weg of een langere vakantie. Varen, zeilen, wandelen, fietsen. Of om kennis te maken met onze cultuur en te genieten van wat de Friese keuken biedt. Een voorproefje van verschillende Friese streekproducten hebben wij in onze stand. Van de Friese Beerenburg tot gerookte ‘drûge woarst’ en van ‘Fryske tsiis’ tot Bonefatiusbitter. Eet smakelijk in Friesland of zoals wij zeggen: Lekker ite yn Fryslân!

Ontdek daarnaast ook de aantrekkelijke arrangementen die speciaal voor de 50PlusBeurs zijn samengesteld.

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.