Groene hotspots in Leeuwarden (degroenemeisjes.nl)


Merlin van De Groene Meisjes heeft onlangs Leeuwarden bezocht. Hier ging ze op zoek naar groene hotspots en die heeft ze zeker gevonden!

Groene hotspots in Leeuwarden (degroenemeisjes.nl) - Friesland.nl

Quote uit het artikel:

Wat mij al een tijdje opvalt, is dat deze noordelijke stad steeds meer toffe winkels en eet- en drinktentjes telt. Steeds als ik naar het noorden ga, lijkt er weer iets nieuws bij gekomen te zijn. Zo is het bijvoorbeeld de moeite waard om te kijken wat er in het podium Asteriks speelt, (heel cool: is in een oude gevangenis), en is er sinds kort nog een poppodium: De Neushoorn. Hier kan je overigens ook leuk drankjes doen als er geen optredens zijn. (Probeer dan ook even het Friese drankje Beerenburg, al zal ik niet zeggen dat ‘ie lekker is.)

Lees het volledige blog

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.