Kinderactiviteiten tijdens de herfstvakantie in Museum Joure


Kom in de herfstvakantie 'tijdreizen' in Museum Joure. Kinderen kunnen samen met hun ouders of begeleiders speuren naar handige uitvindingen van de laatste eeuwen. Hoe is het koffiezetten veranderd in de loop der tijd? Waardoor werd het drukken van een boek gemakkelijker?

Kinderactiviteiten tijdens de herfstvakantie in Museum Joure - Friesland.nl

Tijdens de speurtocht ontdek je het verschil tussen toen en nu. En ondertussen is er van alles te doen, zoals je eigen theemelange maken, een boekenlegger drukken of schommelen op het schommelkunstwerk in de tuin.

Daarnaast kunnen kinderen elke middag als echte kunstenaars aan de slag door zelf een glas te beschilderen. Iedereen neemt een uniek exemplaar mee naar huis. De kosten voor deze activiteit zijn € 2,00 euro p.p (incl. een glas en verf).

Data: dinsdag 20 oktober t/m vrijdag 23 oktober

Speurtocht naar uitvindingen: 10.00-17.00 uur

Glas beschilderen: 13.00-16.30 uur (kosten €2,00 euro)

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.