Elke maand een provincie – Bijzonder Friesland


Charon Wessels heeft zichzelf een geweldige uitdaging gesteld! Ze bezoekt iedere maand een andere provincie. Kortgeleden bezocht zij Friesland tijdens een lang weekend. In Friesland ging ze naar Vlieland, Dokkum, Lemmer, Workum, Makkum en Moddergat.

Elke maand een provincie – Bijzonder Friesland - Friesland.nl

Een quote uit haar artikel:

Wat heb ik mezelf een geweldige uitdaging gesteld. Tot nu toe ben ik alleen nog maar onder de indruk van ons eigen land. Dat Nederland mooi is, wist ik. Maar ik had nooit gedacht dat ik zo van mijn uitdaging zou genieten. Friesland spant tot nu toe de kroon. Ik laat je zien waarom. 

Lees het volledige artikel

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.