Merk Fryslân organiseert fotowedstrijd tijdens Proeven aan Friesland


Voorafgaand aan het toeristisch seizoen pakken we spectaculair uit met twee weekenden bomvol evenementen en activiteiten. Voor u, om te Proeven aan Friesland en de rijke Friese cultuur. Op proevenaan.friesland.nl leest u wat u allemaal kunt zien en beleven tijdens Proeven aan Friesland. Van Skûtsjesilen tot Friese paardenshows, van fakkeltochten tot unieke markten vol antiek en curiosa. Dat alles in het schitterende Friese decor, waar u eindeloos kunt wandelen, fietsen en varen. De ‘Proeven aan Friesland’- weekenden zijn 15 -17 en 22- 24 april.

Merk Fryslân organiseert fotowedstrijd tijdens Proeven aan Friesland - Friesland.nl

Fotoactie

Wie maakt tijdens de Proeverijweekenden de mooiste, meest aansprekende foto? We zijn op zoek naar de foto’s die laten zien hoe mooi, verrassend en divers Friesland is.

Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn van een verrassende of blije uitdrukking op gezichten in het publiek, maar ook van een spannend event of van enthousiaste deelnemers die aan de events meedoen.

Foto’s kunnen via Instagram, Facebook en Twitter gepost worden met#lovefryslan of verstuurd worden naarinfo@merkfryslan.nl onder vermelding van Fotowedstrijd. De foto’s die we uiterlijk 27 april ontvangen doen mee aan de wedstrijd. De prijzen variëren van een diner tot een fles Beerenburg. We hopen op veel enthousiaste fotografen en fantastische foto’s!

Lees meer over de actie >

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.