Uniek duurzaam evenement in Appelscha


17 oktober 2015 is een dag die in het teken staat van het elektrisch vervoer. In het centrum van Appelscha op de Boerestreek, temidden van de horeca en aan de rand van het Drents-Friese wold, demonstreren diverse bedrijven een 100% elektrisch vervoer. Alle grote en bekende auto merken zullen aanwezig zijn. Ook zijn er elektrische fietsen, scooters en zelfs motoren. Een transportbedrijf laat zien wat de toekomst brengt voor hun branche en installatiebedrijven uit de regio geven voorlichting over thuis opladen en gebruik van groene stroom, bijvoorbeeld met zonnepanelen.

Uniek duurzaam evenement in Appelscha - Friesland.nl

De regio Appelscha profileert zich als ‘Groen’ en de leden van de werkgroep willen de leefbaarheid bevorderen in deze regio en het toerisme versterken door een educatieve attractie te organiseren. Je bent van harte uitgenodigd voor deze dag. Het programma start om 11.00 uur met een spectaculaire opening en zal er een demo plaatsvinden van een shuttle bus zonder stuur en chauffeur. Een primeur in Nederland! Op deze dag staat deze shuttle bus ter beschikking om  nieuwsgieringen kennis te laten maken met deze vorm van vervoer tijdens de E-motiondag. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht en kunnen ook die op een aantal bijzondere manieren ‘bewegen’. Deze duurzame dag eindigt om 16.00 uur. Kijk voor meer info en deelnemers op www.emotiondag.nl

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.