Vakantie in eigen land: (Zuidwest) Friesland


In het kader van de campagne 'Proeven aan Friesland' bezocht het blog mamaliefde.nl onze mooie provincie. Samen met haar kinderen kwam blogster Linda naar Friesland en hier beleefden ze een leuk weekend!

Vakantie in eigen land: (Zuidwest) Friesland - Friesland.nl

Een quote uit het artikel:

In het kader van de campagne Proeven aan Friesland die nu loopt, zijn we afgelopen weekend uitgenodigd om te genieten van de Friese gastvrijheid. Als het gaat om bestemmingen voor de zomervakantie denken veel mensen aan Italië, Spanje of Frankrijk of misschien dichterbij België en Duitsland. Je hoeft echter niet altijd ver weg. In eigen land is er ook meer dan genoeg om te ontdekken. Juist met jonge kinderen is dit erg fijn. Nu denk ik bij Friesland vooral veel aan water en uitgestrekte weilanden dus eerlijk gezegd komt dit niet snel in mij op als vakantiebestemming met kleine kinderen. Je weet echter maar nooit, ik heb al vaker meegemaakt dat een bestemming me enorm heeft verrast. Dus stapten we in de auto richting het noorden. Nieuwsgierig naar wat de omgeving Zuidwest-Friesland / Fryske meren te bieden heeft om te Proeven aan Friesland.

Lees het volledige blog

 

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.