Vier de natuur in De Alde Feanen (vakantaseren.nl)


In het weekend van 21 en 22 mei vonden in De Alde Feanen allerlei activiteiten plaats in het kader van het Fête de la Nature, een landelijk festival. Wij keken er naar uit om in deze omgeving de natuur te gaan vieren.

Vier de natuur in De Alde Feanen (vakantaseren.nl) - Friesland.nl

Weg uit de drukke Randstad

Het startschot van het festival in De Alde Feanen is vrijdagavond 19.00 uur bij de “Love Letters” in Eernewoude. Zodra de kinderen uit school zijn, vertrekken we.  Ik ben bang dat we zoals meestal in de vrijdagavond file belanden, maar dat valt gelukkig mee. Als we eenmaal op de Afsluitdijk rijden, laten we de drukke Randstad achter ons.

Precies op tijd komen we op onze bestemming aan. Men wil graag een foto maken bij de grote letters “Love Fryslan” die op een bootje aan de kade staan. Samen met ons arriveert de fotograaf en binnen 10 minuten is het gepiept.

En met resultaat zo blijkt de volgende dag, we hebben de voorpagina van het Friesch Dagblad gehaald. Mijn jongste zoon kan niet wachten om dat op school te vertellen!

Na dit modellenwerk is het de hoogste tijd om wat te gaan eten. We hebben de auto bij een Italiaanse Restaurant, Porto Casa staan. Daar eten we een lekkere pizza en ontmoeten een paar andere mensen die ook speciaal voor het Fête zijn gekomen.

Na het eten rijden we naar de bungalow waar we tijdens dit weekend zitten. Bungalowpark It Wiid blijkt precies aan de overkant van het water van de Love Letters te liggen. We zijn aangenaam verrast als we aankomen. Er zijn zelfs een buiten jacuzzi en motorsloep aanwezig!! Over dit verblijf schreef ik het artikelWelkom aan boord van Bungalowpark It Wiid

Lees het volledige artikel van Vakantaseren

 

Dit artikel is geschreven door Vakantaseren

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.