Zoek je een bootverhuur in Friesland?

Ontdek alle mogelijkheden in Friesland

Zoek je een bootverhuur in Friesland?


Friesland is dé watersportprovincie van Nederland en een boot huren is dan ook geen enkel probleem. Zoek jij een bootverhuur in Friesland? Ontdek het complete overzicht van bootverhuren in Friesland en huur een prachtige boot!

Bekijk bootverhuur Friesland

Huur bij een bootverhuur Friesland!

Kom jij naar Friesland en ben je gek op varen? Maar heb je geen eigen boot? Geen enkel probleem! In Friesland vind je namelijk meer dan 20 bootverhuurbedrijven. Een bootverhuur Friesland vind je door de hele provincie heen en het aanbod aan boten is enorm. Huur jij een boot bij een bootverhuur Friesland? Varen in Friesland is heerlijk:

  • Je vindt ontzettend veel vaarroutes in Friesland
  • Ontdek de brugtijden: Erg handig wanneer je een bepaalde route wilt varen.
  • Bekijk waar de ligplaatsen zijn, zodat je kunt overnachten tijdens je verblijf

Vanaf een bootverhuur Friesland naar een prachtige omgeving

De omgeving waar je vanaf een bootverhuur Friesland terechtkomt, is prachtig! Geniet van de mooie steden en stadjes, maar ook van uitgestrekte natuurgebieden. De Friese Elf Steden zijn stuk voor stuk uniek. De kleinste stad van Friesland is Sloten, maar ook hier is een bootverhuur Friesland te vinden. Daarnaast kun je met een boot van een bootverhuur Friesland gemakkelijk overnachten in de provincie. Geniet in Friesland vanaf het water van de prachtige natuur. Ontdek bijvoorbeeld de Nationale Parken en landschappen die zich kenmerken door internationaal zeldzame of unieke landschapskwaliteiten. Hier kun je gemakkelijk langs varen vanaf een bootverhuur in Friesland. Overnacht in de prachtige omgeving van Friesland bij een aanlegplaats op het water. ’s Avonds en ’s nachts kun je genieten van volledige stilte op de Friese wateren en is met mooi weer een prachtige zonsondergang te zien.

Voor veel boten van een bootverhuur Friesland is het niet nodig om een vaarbewijs te hebben. Ontdek de prachtige plekjes in Friesland vanaf het water en huur een boot bij een bootverhuur Friesland. Benieuwd waar in Friesland zich een bootverhuur bevindt? Ontdek een bootverhuur in Friesland!

Bekijk bootverhuur Friesland

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.