Combideal ISU World Cup & S.C. Heerenveen – Excelsior


Dit is er een voor de echte liefhebber van sport en Friesland! Samen met onze vrienden van House of Sports, Thialf en sc Heerenveen kunnen we je nu een geweldige combideal aanbieden waarmee je op zaterdag 10 december zowel naar het schaatsen als de voetbalwedstrijd kunt. En dat alles voor € 25,00 per persoon. Dompel jezelf dus een dag helemaal onder in een sportieve wereld! Heel veel plezier!

 


 

Beleef een dag vol topsport in Heerenveen! Met van 14.30 – 18.00 uur de ISU World Cup in het vernieuwde Thialf en om 19.45 uur sc Heerenveen – Excelsior in het Abe Lenstra stadion. Na aankoop van je ticket ontvang je een promotiecode, waarmee je jouw ticket voor sc Heerenveen – Excelsior gratis kunt downloaden in de webshop van sc Heerenveen.

Het programma:

 

14.30 uur – Start A groep:

  • 1500 meter Dames
  • 15000 meter Heren
  • Team Pursuit Dames en Heren
  • Mass Start Dames en Heren

18.00 uur – Einde ISU World Cup in Thialf

19.45 uur – sc Heerenveen – Excelsior in het Abe Lenstra stadion

 

Boek hier direct een combiticket

 


 

Route en bereikbaarheid
Thialf gevestigd in Heerenveen is gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en voor de echte Friezen: op de fiets! Parkeren op één van de parkeerplaatsen direct rondom het stadion is mogelijk, tegen een vergoeding van €5,- per auto (cash af te rekenen). Klik hier voor een actuele routebeschrijving.

Kom je met het openbaar vervoer?

Thialf is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Treinen stoppen ten alle tijden bij het station van Heerenveen en vanaf de bijgelegen bushalte kun je Thialf bereiken door verschillende te nemen. Er stopt een bus vóór Thialf en er stopt een bus op loopafstand van Thialf, aan de Marktweg. Voor actuele tijden check 9292.nl.

 

Deelnemersinformatie
Op de downloadpagina zijn de actuele wedstrijdschema’s, het announcement, het trainingsschema, een overzicht van de OC-samenstelling en de informatie omtrent Jury & Officials te downloaden.

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.