11-Stedenwandeltocht

  Start datum: 23 mei 2017 - Eind datum: 27 mei 2017       Vanaf 07:00 uur

De 11-Stedenwandeltocht is het grootste jaarlijkse wandelevenement van Fryslân. In 5 dagen lopen zo’n duizend wandelaars langs de Friese elf steden.

De 11-Stedenwandeltocht is het grootste jaarlijkse wandelevenement van Fryslân. In 5 dagen lopen zo’n duizend wandelaars door het open weidelandschap, de pittoreske dorpen en de historische elf steden, met als doel het felbegeerde 11-Stedenkruisje.

Dit jaar doet de 11-Stedenwandeltocht voor de 71e de Friese elf steden aan. Traditiegetrouw doen we dat in 5 etappes:

23 mei Leeuwarden – Sneek – IJlst – Sloten (50 km)
24 mei Sloten – Stavoren – Hindelopen – Workum (44 km)
25 mei Workum – Bolsward – Harlingen – Franeker (42 km)
26 mei Franeker – Dokkum (46 km)
27 mei Dokkum – Leeuwarden (27 km)

Wij nodigen iedereen uit de wandelaars te verwelkomen in de steden om de tocht nóg feestelijker te maken. Deelnemen kan uiteraard ook. Kijk hiervoor op onze website. Voor de minder fanatieke wandelaars is het ook mogelijk een of meerdere dagen deel te nemen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.