13e Oranjepuzzelrit

  Datum: 26 april 2018       Vanaf 18:30 uur

Op woensdag 26 april 2017 houdt de Oranjevereniging Oosthem e.o. in samenwerking met MAC De Wâlden uit Drachten haar Jaarlijkse Oranjepuzzelrit. U kunt inschrijven vanaf 18.30 uur en u kunt starten tussen 19.00 uur en 19.30 uur.

Het inschrijfgeld is 5 euro per voertuig voor leden van de Oranjevereniging, voor overige deelnemers bedraagt het inschrijfgeld 10 euro per voertuig.

De puzzelrit wordt verreden volgens het puzzelreglement van MAC De Wâlden. Dit kunt u vinden op www.macdewalden.nl. Hier staat ook een powerpoint toelichting van het reglement.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van 13e Oranjepuzzelrit

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Stadsherberg ‘Het Wapen van IJlst’

  IJlst

Stadsherberg “Het Wapen van IJlst” ligt in het centrum van het kleine elf-steden plaatsje IJlst. Overdag verwelkomen wij ieder die een kopje koffie met gebak wil komen halen of een heerlijke lunch bij ons...


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Logeren aan de Wearen

  Oudega W

Logeren in stijl in prachtige omgeving in karakteristieke woonboerderij.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.