13e Pier Lupkes-loop

  Datum: 13 mei 2017       Vanaf 22:26 uur

De Pier Lupckesloop wordt alweer voor de 13e maal gehouden in Tjerkgaast. Er is een wandeling uitgezet, maar ook voor de geoefende loper is er een prachtige route. En voor de kinderen is er de Kids'Run, dus een ieder is van harte welkom.

Wellicht bent u een wandelaar. Ook hiervoor bieden we meer dan voldoende uitdaging. We hebben twee fantastische routes uitgestippeld. De langste van ruim 23 kilometer voert u rondom het Slotermeer, waarin een aantal verrassende stukjes natuur te bewonderen zijn. De korte route bedraagt zo’n 15 km en zal deels ook langs het Slotermeer leiden. Een prachtige training! 
Start en finish is bij dorpshuis: ’t Spantsje


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van 13e Pier Lupkes-loop

Pin Jachthaven Lutsmond

  Balk

Aan de monding van de Luts ligt de jachthaven Lutsmond, aan deze unieke ligging dankt het recreatiebedrijf zijn naam “Lutsmond”. Meteen vanuit de jachthaven vaart u het Slotermeer op. Het meer maakt deel uit...


Meer info

Pin Recreatiepark Marswal

  Balk

Recreatiepark Marswâl, gelegen in de Zuidwesthoek van Friesland is de vakantielocatie voor watersporters, fietsers, wandelaars etc. Recreatiepark Marswâl is gezelligheid! Uniek gelegen aan het Slotermeer, anderhalve kilometer van het schilderachtige dorp Balk en 7...


Meer info

Pin Landhotel Legemeer – Hampshire Classic

  Legemeer

Locatie Talrijke meren, uitgestrekte weilanden en pittoreske dorpen. Het natuurschoon in Friesland is overweldigend. Hier komt u echt tot rust! Midden tussen de Friese meren en even buiten het bekende watersport dorp Langweer ligt...


Meer info

Pin Recreatiepark Idskenhuizen

  Idskenhuizen

Ideale plek om te recreëren. Op twee km van een, 18 holes, golfbaan. Gratis transport. Ruime campingplekken. Rustige haven.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.