9e Skeeler-Elfstedentocht vanuit Bantega

  Datum: 9 september 2017       Vanaf 00:28 uur

Voor de 9e keer organiseert IJsclub de Polder uit Bantega de Elfstedentocht op skeelers. Een prachtige tocht over maar liefst 225 km.

Een unieke ervaring door het Friese landschap en door de 11 beroemde steden van Friesland. Uiteraard mag daarbij het klunen over het bruggetje bij Bartlehiem niet worden overgeslagen.
Het is een peletonstocht, gemiddelde snelheid 22 km/uur. Er kan worden ingeschreven via de website van de IJsclub en tevens op de dag zelf vanaf 5.00 uur. De starttijd is om 6.00 uur, de verwachte finishtijd om 19.00 uur. Zowel de start als de finish is in Bantega.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van 9e Skeeler-Elfstedentocht vanuit Bantega

Pin Recreatieboerderij Aan het Voetpad

  Scherpenzeel

Laat u verrassen door de rust en natuur die deze locatie u biedt. Heerlijk er een paar dagen tussenuit; fietsen, wandelen of kanoën in het natuurgebied De Rottige Meente in Friesland. Gelegen in het...


Meer info

Pin Watersportbedrijf Turfskip

  Echtenerbrug

Jachthaven


Meer info

Pin A&A Recreatie

  Echtenerbrug

A&A Recreatie


Meer info

Pin BoerderijRecreatie.nl

  Delfstrahuizen

Kamperen bij Boer Bart aan het Tjeukermeer. Onze boerderijcamping in Friesland ligt op steenworp afstand van het Tjeukemeer waar je heerlijk kunt zwemmen en vissen en genieten van de ondergaande zon . Vanaf de...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.