Advendo Showavonden 2016

  Start datum: 15 april 2017 - Eind datum: 16 april 2017       Vanaf 19:30 uur

Op 15 en 16 april is het weer zo ver: de Advendo Showavonden in de Sneker Sporthal.

Op vrijdag 15 april en zaterdag 16 april a.s. organiseert Advendo haar jaarlijkse Showavonden in de Sneker Sporthal aan de van Giffenstraat in Sneek. Op deze avonden zullen alle groepen hun nieuwe programma voor dit jaar presenteren. U kunt getuige zijn van shows van alle groepen die onderdeel uit maken van de Advendo Korpsen. Van AMV/ADV kids tot Afslag Sneek.

Een garantie voor een mooie mix van muziek en dans. Naast onderhoudende presentaties van onze succesvolle Color Guard teams zullen uiteraard Advendo en Jong Advendo hun nieuwe shows respectievelijk Sound & Silence en Love It aan u tonen. Ook de befaamde Advendo percussie en swingende ‘brass met een knipoog’ verzorgt door respectievelijk Afslag Sneek en T-Brass zullen uiteraard ook niet ontbreken. Kortom, het beloven spectaculaire avonden te worden, met voor elk wat wils.

De toegangsprijs is € 8,50 per kaart inclusief programmaboekje. De kaartverkoop loopt via onze site www.advendo.nl.

De deuren gaan open om 19.30 uur.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Advendo Showavonden 2016

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.