Amenra Acoustic

  Datum: 17 maart 2017       Vanaf 20:30 uur

Op vrijdag 17 maart komt Amenra naar Neushoorn! Met slechts drie shows in Nederland op het programma mag Leeuwarden in zijn handjes knijpen dat deze post sludge band in Neushoorn staat, in een speciale akoestische setting.

Dit jaar brachten de mannen het album Alive uit. Hierop laat het vijftal horen dat ze ook kunnen overtuigen zonder scheurende elektrische gitaren, beukende drums en schreeuwvocalen. De muziek blijft zich kenmerken door haar onthullende, donkere karakter en onheilspellendheid. De associaties met grafheuvels en donkere bossen blijven. De band brengt je naar een plek waar eenzaamheid tastbaar wordt en komt in akoestische setting zelfs intiem over. Tijdens Roadburn Festival lieten ze al horen hoe dat er aan toe gaat. We zien je 17 maart in de grote zaal. Amenra heeft iets bijzonders in petto voor ons.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Amenra Acoustic

Pin Hotel Cafe ’t Anker

  Leeuwarden

Hotel Cafe ’t Anker is een budgethotel dat gevestigd is in 4 karakteristieke herenhuizen.Het hotel bevindt zich midden in het prachtige centrum van Leeuwarden en biedt zowel goedkopere als duurdere kamers, allemaal met gratis...


Meer info

Pin Oranje Hotel Leeuwarden- Hampshire Eden

  Leeuwarden

Het Oranje Hotel – Hampshire Eden is hét stadshotel van Leeuwarden.


Meer info

Pin B&B De Lyndenhof

  Leeuwarden

Verblijven in het historische adellijke stadshuis gastenverblijf ‘de Lyndenhof’ in hartje Leeuwarden Het gastenverblijf de Lyndenhof is ingericht voor langdurig verblijf. Aangenaam werken en prettig rusten midden in de binnenstad van Leeuwarden. Draadloos internet...


Meer info

Pin Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.