Big Taste Festival Friesland

  Start datum: 18 augustus 2017 - Eind datum: 20 augustus 2017       Vanaf 14:00 uur

Foodtruck evenement in Sneek: ‘Big Taste Festival Friesland’.

Zet deze data in je agenda want dan vindt het Big Taste festival plaats op het voormalig Flexa terrein in Sneek! Dit is een super gaaf foodtruck festival en ALLES draait om eten! Allerlei foodtrucks verzorgen heerlijke streetfoodgerechten voor jong en oud.

Daarbij zijn ook tal van optredens, bands en streetperformers die zorgen voor de hele entourage van dit hippe festival. Of je nu zin hebt in een lekkere brownie, sparerib, 100% rundvleesburger, oester of verboden fruit, je kunt het allemaal proeven op het Big Taste Festival. Alle foodtrucks in Sneek werken met verse ingrediënten en passie, en dat proef je. Neem vrij, plof neer en geniet van al dit lekkers. Het festival is gratis toegankelijk.

Datum en tijd:
Vrijdag: 16:00 – 23:00 uur
Zaterdag: 14:00 – 23:00 uur
Zondag: 14:00 – 23:00 uur


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Big Taste Festival Friesland

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Pin Stadslogement KingSize

  Sneek

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste...


Meer info

Pin Van der Valk Hotel Sneek

  Sneek

Centraal gelegen langs de rijksweg A7 betekent ook een snelle en efficiënte bereikbaarheid voor de zakelijke gast. Al de vergaderzalen zijn standaard uitgerust met de meest geavanceerde techniek, airconditioning en comfort. De negen zalen...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.