Blote voetenpad voor Singles

  Datum: 7 mei 2017       Vanaf 13:30 uur

Wandeling op blote voeten met een groep singles over het Blote Voetenpad van Drents-Friese Wold.

Het Drents-Friese Wold heeft een groot aaneengesloten bosgebied, zandverstuivingen, vennetjes, heide en moeras. Maar dit nationale park heeft ook een blotevoetenpad! Om 13.30 uur trekken we de schoenen en sokken uit en gaan ruim 1,5 km op blote voeten wandelen.

Een bijzondere ervaring de verschillende bodemsoorten onder je voeten te voelen: lekker zacht mos, modder en prikkende dennenappels. Deze prikkelende ervaring is haast een massage voor je voeten. Het is vooral leuk om met je voeten door de blubber te lopen, op boomstammen te balanceren en lekker vies te worden. Je wordt tot en met je enkels vies en als je ervoor kiest kan je tot je knieën erin!

Gelukkig is er een kraantje waar je na afloop de meest hardnekkige modder van je voeten kunt afspoelen. Na onze blote voeten avonturen drinken we met z’n allen een kop koffie of thee met een cupcake.

Wie daarna nog zin heeft om wandelschoenen aan te trekken, kan daarna nog De Bult wandeling (6 km) lopen langs rode paaltjes.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.