Bonifatiuskerk en toren open voor bezichtiging

  Datum: 28 maart 2017       Vanaf 14:04 uur

Op de woensdag- en zaterdagmiddagen van eind juni tot en met 12 september is de Bonifatiuskerk open. Je kunt de prachtige kerk bewonderen en de toren beklimmen voor een spectaculair uitzicht over Leeuwarden.

Op de woensdag- en zaterdagmiddagen van eind juni tot en met 12 september is de Bonifatiuskerk open. De prachtige kerk is vrij te bezichtigen, je kunt op verzoek een rondleiding krijgen.

Het beklimmen van de toren kan onder begeleiding en staat garant voor een prachtig uitzicht over Leeuwarden. De kosten hiervoor zijn €1,50.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  Bonifatiusplein 20
     8911 JT
     Leeuwarden

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Bonifatiuskerk en toren open voor bezichtiging

Pin Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Meer info

Pin Hotel Cafe ’t Anker

  Leeuwarden

Hotel Cafe ’t Anker is een budgethotel dat gevestigd is in 4 karakteristieke herenhuizen.Het hotel bevindt zich midden in het prachtige centrum van Leeuwarden en biedt zowel goedkopere als duurdere kamers, allemaal met gratis...


Meer info

Pin Bed and Breakfast Kia Ora

  Leeuwarden

Bed & breakfast in het hart en meest historische deel van Leeuwarden. Met ruime en luxe kamers (4) incl. eigen badkamer en toilet in centrum van Leeuwarden. Kamerprijs vanaf ? 57,50. per nacht De...


Meer info

Pin Post-Plaza Hotel & Grand Café

  Leeuwarden

Na een intensieve verbouwing en restauratie van het oude Hoofdpostkantoor, is Post-Plaza getransformeerd tot een unieke plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten in een historisch decor....


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.