Borgwardtocht

  Datum: 20 mei 2017       Vanaf 10:30 uur

Zaterdag 20 mei organiseert de Borgwardclub Nederland om 10.30 uur vanuit Hotel Gaasterland in Rijs een autotocht met Borward auto's. De tocht wordt onder andere verreden langs de IJsselmeerkust, Stavoren, Koudum, Balk, Sondel, etc. Langs de route is een ieder in de gelegenheid om de mooie auto's te bewonderen.

De geschiedenis van Borgward is onlosmakelijk verbonden met de persoon Carl Friedrich Wilhelm Borgward. Vanuit het niets wist hij een auto-imperium te vestigen, dat in de jaren vijftig tot een van de grootste van Duitsland behoorde. Het bouwde zeer uiteenlopende wagens, van de dwergauto Lloyd tot de fraaie Isabella. Tijdens de autotocht die door Borgwardclub Nederland wordt georganiseerd kunt u deze auto’s in werkelijkheid bekijken. 


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Borgwardtocht

Pin Camping de Wigwam

  Oudemirdum

Camping de Wigwam is een gezellige familiecamping midden in de Gaasterlandse bossen. In de omgeving zijn talloze mogelijkheden voor een dagje fietsen, wandelen en genieten van de prachtige afwisselende omgeving die Gaasterland bied. Kom...


Meer info

Pin Hotel Restaurant Boschlust

  Oudemirdum

Hotel Restaurant Boschlust , gelegen in het mooie Gaasterland.


Meer info

Pin Camping Rijsterbos

  Rijs

Camping Rijsterbos is een ANWB – camping en aangesloten bij de Recron. De totale oppervlakte bedraagt ca. 5,5 ha. Dit laat zich verdelen in 190 plaatsen, waarvan 130 vaste- en seizoenplaatsen en 60 toeristenplaatsen....


Meer info

Pin Recreatiepark De Wite Burch

  Bakhuizen

Prachtige familiecamping op toplocatie in Gaasterland.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.