‘De Brekbere Sirkel’, muziektheatervoorstelling

  Datum: 17 maart 2017       Vanaf 20:00 uur

Bolsward - Het Marne Theater presenteert op vrijdag 17 maart de swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende love-story vol Amerikaanse rootsmuziek met onder andere Tet Rozendal, Wybo Smids en Gurbe Douwstra.

Love-story De Brekbere Sirkel in het Marne Theater

Bolsward – Het Marne Theater presenteert op vrijdag 17 maart de swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende love-story vol Amerikaanse rootsmuziek met onder andere Tet Rozendal, Wybo Smids en Gurbe Douwstra.

Elise (Tet Rozendal) en Didier (Wybo Smids) beleven samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje ziek wordt en overlijdt ontvlamt Didier in woede en zoekt Elisa troost.
Wat gebeurt er als dat waar je het meest van houdt van je afgenomen wordt ? Elise vindt een uitweg. Ze beleeft haar finale. Ze treedt nog één keer op met Didier en hun band. Ze spelen nummers van Johnny Cash, Alisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van ‘De Brekbere Sirkel’, muziektheatervoorstelling

Pin Stadsherberg Heeremastate

  Bolsward

In het culturele plaatsje Bolsward is de Heeremastate als B&B ingericht met 4 gastenverblijven op niveau van 3 sterren , terras en parkeermogelijkheden met afsluitbare fietsen stalling! Prijs 68 euro incl Friesch ontbijt voor...


Meer info

Pin Boerencamping Fûgelfrij

  Hichtum

Boerencamping/Boerderijwinkeltje ?Fûgelfrij? Onze boerderij met alle bedrijvigheden is gelegen aan de Elfstedentochtroute tussen Bolsward en Hichtum aan de Harlingervaart. Tegenover het mooie kerkje in Hichtum vindt U de weg naar ons toe?een prachtige plek...


Meer info

Pin Het Weeshuis – charme hotel en restaurant

  Bolsward

Wees welkom Dit kleinschalige charmehotel en restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand dat sinds 1553 dienst heeft gedaan als weeshuis en ligt midden in het gezellige en historische centrum van Bolsward. Ontdek...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.