Brocante en Landelijke Túnfair en Highland Games

  Datum: 3 juni 2016       Vanaf 10:30 uur

Brocante en landelijke fair in prachtige tuin rondom monumentale boerderij, gecombineerd met Nederlands Kampioenschap Highland Games..

Op zaterdag 3 juni a.s. vindt bij de Vertakking in Ryptsjerk (Friesland) de jaarlijkse Brocante en Landelijke Túnfair plaats. Op de fair vindt u brocante kleding, gebruiksartikelen, kleinmeubelen en andere brocante. Daarnaast vindt u aantrekkelijk producten die passen bij een landelijke lifestyle. De fair wordt gehouden in de prachtige tuin rondom de monumentale boerderij ‘de Vertakking’. Dit jaar wordt deze voor het eerst gecombineerd met het Nederlands Kampioenschap Highland Games onder leiding van Wout Zijlstra. Vanwege de Highland Games zullen er ook een aantal stands met producten in de Brits/Schotse stijl staan, zoals antieke Engelse trouwauto’s, Schotse kleding en sieraden en traditionele Britse gerechten/levensmiddelen.


« Bekijk alle evenementen

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.