Charles Dickensdag Scharnestraat

  Datum: 16 december 2017       Vanaf 11:00 uur

Ook dit jaar wordt het leukste winkelstraatje van Sneek omgetoverd tot een waar Charles Dickens straatje.

Na succesvolle eerdere edities is de Scharnestraat in Sneek weer omgetoverd in een Charles Dickensstraat. In dit vrolijke straatje zijn de deelnemende ondernemers weer in ouderwets winterse kleding op straat aanwezig om te laten zien wat er zoal bij hun bedrijf te beleven valt.

Een nieuwe make up met bijbehorende foto, trimdemonstratie’s met honden, vogeltaarten, sieraden, kerstkransen en sfeervolle decoratie of gezellige knutselideeën. Dit alles kan vergezeld gaan door een lekker glas gluhwein of chocomelk, Brusselse wafels, heerlijke snert, echte slagersworst of een muffin.

Van 13 tot 18 uur is iedereen die even in vroegere tijden wil vertoeven van harte welkom in dit unieke straatje.  

 

 

 

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  8601 BC
     Sneek

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Charles Dickensdag Scharnestraat

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Pin Stadslogement KingSize

  Sneek

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste...


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.