Cultureel Festival Ut Sneek

  Datum: 10 juni 2017       Vanaf 16:32 uur

Cultureel Festival Ut Sneek: 6 podia verspreid door de stad Sneek met een veelheid aan culturele en muzikale voorstellingen.

Op zaterdag 10 juni bruist het in het centrum van Sneek op cultureel en muzikaal gebied. Inmiddels voor de 14e keer wordt dit festival gehouden en evenals voorgaande jaren verwachten we weer duizenden bezoekers. 

Tijdens dit unieke culturele festival presenteren bijna alle gezelschappen van Sneek zich en u moet hierbij denken aan de vele amateurmusici die spelen of zingen in popbands, koren,harmonie- en fanfare-orkesten of dansen in een groep.

 

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  8601 CV
     Sneek

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Cultureel Festival Ut Sneek

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.