De Gaasterland Simmertoer

  Datum: 29 maart 2017       Vanaf 17:07 uur

De Gaasterland Simmertoer is een unieke manier om Gaasterland te verkennen. Toeren met een Amerikaanse bus of varen met een Friese XXL praam. De praam is rolstoelvriendelijk en bij stoer weer overkapt.

De Gaasterland Simmertoer is een unieke manier om Gaasterland te verkennen. Toeren met een Amerikaanse bus of varen met een Friese XXL praam.Een leuke vaartocht voor jong en oud vanaf Stavoren naar de bossen van Gaasterland.

Vertrek vanaf Stavoren om 10.30 uur (stationsweg) 1 halte.

Aanvangstijd:  variabel vanaf Stavoren 10,15 met de boot en 14.15 met de bus
                          vanaf de manege Gaasterland 13.00 uur (2e halte)
                          vanaf de Hotel Jans om 14.30 uur (3e halte)

« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van De Gaasterland Simmertoer

Pin Hotel de Stadsboerderij & Eetcafé De Brabander

  Hindeloopen

Een gezellig eetcafé midden in Hindeloopen, www.hcrdebrabander.nl. Overnachten? www.destadsboerderij.nl Skûtsjesilen? www.skutsjearrangementen.nl


Meer info

Pin Hotel De Vrouwe van Stavoren

  Stavoren

Aan de oude haven van Stavoren vindt u Hotel-Restaurant-Serre ? de Vrouwe van Stavoren ? . De bijzonder fraaie ligging biedt u vanuit de gezellige serre uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en...


Meer info

Pin B&B Pension Perruque

  Koudum

Een B&B / pension met een uniek karakter B&B/pension Perruque is met 10 comfortabele kamers en 2 appartementen gevestigd in het voormalig politiebureau van Koudum. Met een knipoog verwijzen wij gedurende uw verblijf naar...


Meer info

Pin Camping Hindeloopen

  Hindeloopen

U heeft de mooiste camping van Friesland gevonden! Aan het IJsselmeer en nabij het historische stadje Hindeloopen is het heerlijk vakantie vieren.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.