Death Alley – “Live at roadburn”

  Datum: 18 maart 2017       Vanaf 14:30 uur

Hell yeah! We hebben de eer één van de twee releaseshows te hosten voor Death Alley’s nieuwe liveplaat Live at Roadburn.

Death Alley is beslist één van Nederland’s dikste rockformaties. Met hun combinatie van Motörhead-achtige rock-’n-roll en scherpte van Black Sabbath, treden ze buiten gebaande paden. Vanzelfsprekend ontstaan er live uitgesponnen nummers en heerlijke jams, overgoten met psychedelica. Geen wonder dat Death Alley altijd voor verassing zorgt; spelen tot ze er bij neervallen doen ze sowieso.

De band rockte in 2016 voor de tweede keer op het legendarische Roadburn Festival en besloot dit feest op te nemen. Op de liveplaat ‘Live at Roadburn’ hoor je niet alleen de band zelf, maar ook gastmuzikanten Ron van Herpen (The Devil’s Blood) en Jevin de Groot (Mühr).


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Death Alley – “Live at roadburn”

Pin Bed en Breakfast Bij de Waagsbrug

  Leeuwarden

Of je nu een paar dagen vakantie viert in Leeuwarden, een zakelijke afspraak hebt in of rond Friesland, of gewoon op onderzoek wilt in een voor jou nog onbekende omgeving, Bed & Breakfast Bij...


Meer info

Pin Oranje Hotel Leeuwarden- Hampshire Eden

  Leeuwarden

Het Oranje Hotel – Hampshire Eden is hét stadshotel van Leeuwarden.


Meer info

Pin Post-Plaza Hotel & Grand Café

  Leeuwarden

Na een intensieve verbouwing en restauratie van het oude Hoofdpostkantoor, is Post-Plaza getransformeerd tot een unieke plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten in een historisch decor....


Meer info

Pin Hotel Cafe ’t Anker

  Leeuwarden

Hotel Cafe ’t Anker is een budgethotel dat gevestigd is in 4 karakteristieke herenhuizen.Het hotel bevindt zich midden in het prachtige centrum van Leeuwarden en biedt zowel goedkopere als duurdere kamers, allemaal met gratis...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.