Dolle Brêge Dagen – Wateractiviteit

  Start datum: 17 augustus 2017 - Eind datum: 10 augustus 2017       Vanaf 20:30 uur

Op de Dolle Brêge Dagen in Delfstrahuizen / Echtenerbrug worden diverse activiteiten georganiseerd voor zowel inwoner als toerist. Leuk om mee te doen, of om gewoon naar te kijken. Met vanavond een leuk spel voor jong en oud...op, boven of in het water van de Pier Christiaansloot tussen eetkavee Dikke Tút en De Fryske Pub. Waterloopbal, kanorace of spijkerbroekhangen? Kijk op de website van Echternerbrug.info voor nadere details. Deelname is gratis.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Dolle Brêge Dagen – Wateractiviteit

Pin Hotel Het Tjeukemeer

  Delfstrahuizen

Hotel “Het Tjeukemeer” met appartementen vindt u in het rustige en vriendelijke dorp Delfstrahuizen in de provincie Friesland. Het hotel ligt direct aan het Tjeukemeer en is voorzien van een groot terras. Alle hotelkamers...


Meer info

Pin A&A Recreatie

  Echtenerbrug

A&A Recreatie


Meer info

Pin BoerderijRecreatie.nl

  Delfstrahuizen

Kamperen bij Boer Bart aan het Tjeukermeer. Onze boerderijcamping in Friesland ligt op steenworp afstand van het Tjeukemeer waar je heerlijk kunt zwemmen en vissen en genieten van de ondergaande zon . Vanaf de...


Meer info

Pin Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bantega

Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.