Europese Topolino club

  Datum: 20 mei 2017       Vanaf 10:00 uur

Kom 100 Italiaanse oldtimers bezichtigen op de Marktstraat in Sneek!

De Europese Topolino club (kleine Italiaanse oldtimers vieren hun 50 jaar jubileum in Sneek en omgeven. Ze gaan vier dagen lang elke zaterdagmorgen naar publieksbezichtigingen in Sneek. Hierbij is een welkomstwoord van de burgemeester waarbij de 100 Topolino’s opsteld staan in de Markstraat waar het puliek ze kan bezichtigen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  8601 CS
     Sneek

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Europese Topolino club

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Pin Stadslogement KingSize

  Sneek

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste...


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.