Expositie Bas Mulder in Bibliotheek Joure

  Datum: 24 maart 2017       Vanaf 03:00 uur

Al jong kreeg Bas Mulder interesse in het werken met het programma Photoshop. Dusdanig dat hij tijdens zijn opleiding aan de fotovakschool zich verder is gaan verdiepen in de grafische mogelijkheden. Ondertussen heeft hij zich hierin weten te bekwamen. Zijn werk is van 27 juni t/m 2 oktober 2016 te zien in de Bibliotheek te Joure.

“Ik wil tijdens deze expositie graag twee grafische series van mij tentoon stellen. Het werk is geprint op aluminium (dibond) platen. De eerste serie bestaat uit vijf platen waar per plaat een jazzinstrument centraal staat. De tweede serie bestaat uit drie platen waar per plaat een symbool centraal staat van hoop geluk en liefde,” aldus Bas Mulder.

Meer werk van Bas Mulder is te zien op facebook.com/muldercreations.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Expositie Bas Mulder in Bibliotheek Joure

Pin Rufus aan het water

  Broek

Midden in de natuur, tussen de meren en weilanden ligt Rufus aan het Water. Rufus aan het Water heeft veel te bieden: Groepsaccommodaties, bijzonder overnachten, minicamping, zeilbootverhuur, sloepverhuur, café/restaurant, terras, passantenhaven en diverse groepsarrangementen...


Meer info

Pin Camping Maran

  Terkaple

Camping Maran Maran camping: Met ingang van 2012 bieden wij de mogelijkheid om bij ons met tent of caravan te overnachten. Ideaal voor de watersportliefhebber. Kamperen aan het water! ” Tent en boot ,...


Meer info

Pin Hajé hotel Joure

  Joure

Sfeervol restaurant, een gezellige bibliotheek en een overdekte binnentuin..


Meer info

Pin Vakantiehuis Langweer Friesland

  Sint Nicolaasga

Vakantiehuis Langweer in Friesland Het comfort van een hotel... de privacy van een vakantiehuis! Kom wandelen, fietsen, varen, zwemmen of golfen!


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.