Expositie Jan Hoff

  Datum: 28 maart 2017       Vanaf 15:53 uur

Niesje Schaafsma schildert in olieverf en haar onderwerpen zijn zeer divers. Het thema van haar expositie is ‘onvoorwaardelijke liefde’. Haar dochter Mirjam schildert bij voorkeur op kleine doeken. Als autodidact heeft zij zich realistische kunst eigen gemaakt. Samen exposeren zij in het Gemeentehuis te Joure. Hun werk is te zien van 20 februari t/m 11 juni 2017.

Door de licht- en schaduwwerking roepen zijn reliëfs een sterk gevoel van evenwicht en verstilling op, terwijl ze tegelijkertijd ook heel levend zijn. Steeds hetzelfde en toch steeds anders. Ze nodigen in elk geval uit tot goed kijken.
Als beeldend kunstenaar is Jan Hoff (1957) een laatbloeier. Voor zijn werk was hij vaak langdurig in het buitenland. Zijn sluimerende talenten kon hij pas ontwikkelen nadat hij zich definitief in zijn geboorteplaats Leeuwarden vestigde. Zijn inspiratie haalt hij uit de indrukken die hij opdeed tijdens zijn vele reizen en talrijke bezoeken aan musea in binnen- en buitenland, maar vooral uit de dagelijkse dingen om hem heen. Zijn ideeën geeft hij vorm in een abstract vlechtwerk van papier en blokjes en op schilderijen van acryl en olieverf.
Jan is zich recent gaan bezig houden met non-figuratieve objecten en composities. Door de licht- en schaduwwerking roepen zijn reliëfs een sterk gevoel van evenwicht en verstilling op, terwijl ze tegelijkertijd heel levendig zijn. Steeds hetzelfde en toch steeds anders. Ze nodigen in elk geval uit tot goed kijken.

« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Expositie Jan Hoff

Pin Hotel Herberg Joure

  Joure

Welkom! De sfeer van Herberg Joure is een vrolijke combinatie van monumentaal en huiselijk: een knus hotelletje met de ontspannen sfeer en Bed & Breakfast service. Goed voor een bijzondere overnachting! Onze persoonlijke service...


Meer info

Pin B&B Klaar

  Joure

Gastvrijheid is wat wij u bieden, in combinatie met een luxe kamer met een goed bed een heerlijke douche. Onze B&B heeft de kwaliteit en de vrijheid van een hotel, en de gastvrijheid van...


Meer info

Pin Camping / Mobiele Kanoverhuur De Kievit

  Oudehaske

Sta-caravan en chalets: De sta-caravans en de chalets bevinden zich op een klein sta-caravan parkje genaamd ?de Kievit? in Oudehaske (tussen Heerenveen en Joure). Alle plaatsen op ?de Kievit? liggen direkt aan het water...


Meer info

Pin Hajé hotel Joure

  Joure

Sfeervol restaurant, een gezellige bibliotheek en een overdekte binnentuin..


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.