Expositie Joke de Jager

  Datum: 28 maart 2017       Vanaf 04:23 uur

De liefde van Joke de Jager voor de zee en ‘groen’ is duidelijk herkenbaar in haar fotokunst, waarin zij volgens kenners steeds weer verrast met gedetailleerde opnames en een unieke melange van natuurlijke kleuren. Haar werk is te bewonderen van 27 juni t/m 2 oktober 2016 in het Gemeentehuis te Joure.

De Jager begon haar creatieve carrière als inkoopster van interieurdesign bij Mag. De Bijenkorf. Daarna besloot zij haar focus te verleggen naar Tuin- en Landschapsarchitectuur met als specialisatie Groen Ruimtelijk Erfgoed.
Tijdens haar studie ontdekte zij haar voorliefde voor het in beeld brengen van de kleurrijkheid van ‘groen’ en besloot zij haar opleiding te vervolmaken met een korte vervolgstudie aan de gerenommeerde Amsterdamse Foto Academie.
De Jager groeide op in Heiloo en woonde vijftien jaar in Bergen aan Zee. Sinds 2010 woont Joke de Jager in Terkaple, waar zij samen met haar partner Loek de succesvolle trouwlocatie ‘Tsjerke’ in Terherne runt.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Expositie Joke de Jager

Pin Camping / Mobiele Kanoverhuur De Kievit

  Oudehaske

Sta-caravan en chalets: De sta-caravans en de chalets bevinden zich op een klein sta-caravan parkje genaamd ?de Kievit? in Oudehaske (tussen Heerenveen en Joure). Alle plaatsen op ?de Kievit? liggen direkt aan het water...


Meer info

Pin Vakantiehuis Langweer Friesland

  Sint Nicolaasga

Vakantiehuis Langweer in Friesland Het comfort van een hotel... de privacy van een vakantiehuis! Kom wandelen, fietsen, varen, zwemmen of golfen!


Meer info

Pin Hotel Herberg Joure

  Joure

Welkom! De sfeer van Herberg Joure is een vrolijke combinatie van monumentaal en huiselijk: een knus hotelletje met de ontspannen sfeer en Bed & Breakfast service. Goed voor een bijzondere overnachting! Onze persoonlijke service...


Meer info

Pin Rufus aan het water

  Broek

Midden in de natuur, tussen de meren en weilanden ligt Rufus aan het Water. Rufus aan het Water heeft veel te bieden: Groepsaccommodaties, bijzonder overnachten, minicamping, zeilbootverhuur, sloepverhuur, café/restaurant, terras, passantenhaven en diverse groepsarrangementen...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.