Expositie José Hingst

  Datum: 30 maart 2017       Vanaf 22:32 uur

Een streek met de kwast, een druppel verf. Een vorm doordacht of juist spontaan ontstaan. Kleuren die elkaar versterken of juist zachter maken. Schilderen is voor mij een zoektocht naar de juiste balans. De juiste harmonie. De juiste sfeer. Ik ben autodidact, maar ik heb inmiddels vele ervaringen opgedaan. Nog lang niet is mijn zoektocht ten einde. Het creatieve proces is een eindeloos proces. Telkens opnieuw ontdekken en leren.

Een streek met de kwast, een druppel verf. Een vorm doordacht of juist spontaan ontstaan. Kleuren die elkaar versterken of juist zachter maken. Schilderen is voor mij een zoektocht naar de juiste balans.
De juiste harmonie. De juiste sfeer.

Ik ben autodidact, maar ik heb inmiddels vele ervaringen opgedaan. Nog lang niet is mijn zoektocht ten einde. Het creatieve proces is een eindeloos proces. Telkens opnieuw ontdekken en leren.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Expositie José Hingst

Pin Groepsaccommodatie De Markestee

  Blesdijke

Luxe groepsaccommodatie De Markestee Midden tussen de natuurgebieden op de grens van Friesland en Overijssel ligt De Markestee, een oude, rietgedekte boerderij uit het begin van de vorige eeuw. De Markestee beschikt over 13...


Meer info

Pin Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bantega

Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen


Meer info

Pin Sporthotel Iselmar

  Lemmer

Net buiten het centrum van Lemmer, gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer vind u hotel Iselmar. Een veelzijdige uitvalsbasis voor een kort of langer verblijf.


Meer info

Pin Nijelinde

  Nijetrijne

Onze grote stelpboerderij Nijelinde ligt aan het meanderende riviertje de Linde, op de grens van Overijssel en Friesland… De boerderij is verbouwd in 2015 en heeft twee Bed & Breakfastkamers op de begane grond,...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.