Expositie Oudheidkamer Lemster Fiifgea: 300 jaar Hervormde kerk Lemmer

  Datum: 24 maart 2017       Vanaf 09:00 uur

De bovenzaal van het Museum Lemmer aan de gedempte Gracht, naast de kerk, is vanaf 2 juli tot 1 oktober een tentoonstelling ingericht over de geschiedenis van de 300 jaar oude Hervormde kerk en de Lemster Toer.

Tegen de normale entree prijs kunt u deze tentoonstelling en het museum bezichtigen, tijdens de normale openingstijden van het museum en op de genoemde zaterdagmiddag. Een aanrader om meer van de geschiedenis van de Lemster toer en kerk te bekijken.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Expositie Oudheidkamer Lemster Fiifgea: 300 jaar Hervormde kerk Lemmer

Pin Watersportcentrum Tacozijl

  Lemmer

Watersportcentrum Tacozijl: 365 dagen per jaar volop genieten,jachtverhuur, luxe vakantiehuizen en een schitterende familiecamping aan de Friese Meren


Meer info

Pin De stjelp pleats

  Lemmer

De Stjelp Pleats is een karakteristieke stelpboerderij, gebouwd in 1913. Er zijn 5 ruime en sfeervolle gastenkamers met eigen badkamer( inloopdouche, wastafel, toilet en fohn),.. 2 kamers op de begaande grond en drie op...


Meer info

Pin Sporthotel Iselmar

  Lemmer

Net buiten het centrum van Lemmer, gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer vind u hotel Iselmar. Een veelzijdige uitvalsbasis voor een kort of langer verblijf.


Meer info

Pin Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bantega

Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.