Expositie Oudheidkamer “Lemster Fiifgea”

  Datum: 26 maart 2017       Vanaf 22:40 uur

Met ingang van november is in de "Wikselseal" weer een nieuwe Expositie te zien van (lucht)foto's, schilderijen, pentekeningen uit vroegere tijden van de Lemmer. Nieuwsgierig geworden, tot ziens in de Oudheidkamer. Die is te zien in de Oudheidkamer Lemster Fiifgea in Lemmer, dagelijk van dinsdag t/m vrijdag van 10.00u tot 17.00u.

Met ingang van november is in de “Wikselseal” weer een nieuwe Expositie te zien van (lucht)foto’s, schilderijen, pentekeningen uit vroegere tijden van de Lemmer. Nieuwsgierig geworden, tot ziens in de Oudheidkamer.
Die is te zien in de Oudheidkamer Lemster Fiifgea in Lemmer, dagelijk van dinsdag t/m vrijdag van 10.00u tot 17.00u.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Expositie Oudheidkamer “Lemster Fiifgea”

Pin De Stjelp Pleats

  Lemmer

De Stelp Pleats is een karakteristieke stelpboerderij, gebouwd in 1913. er zijn 5 ruime en sfeervolle gastenkamers met eigen badkamer(douche, wastafel en toilet). u heeft als gast een eigen ingang via de oude staldeur....


Meer info

Pin A&A Recreatie

  Echtenerbrug

A&A Recreatie


Meer info

Pin Boerderijcamping De Tjasker

  Wijckel

De ideale camping voor iedereen die van rust, ruimte en gastvrijheid wil genieten. Boerderijcamping de Tjasker ligt in de Zuidwesthoek van Friesland, nabij het dorpje Wijckel. Een unieke omgeving met de Gaasterlandse bossen, de...


Meer info

Pin Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bantega

Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.