Expositie van Paradysfûgel Jildou Klijnsma in bibliotheek Lemmer

  Datum: 30 maart 2017       Vanaf 04:43 uur

Sjoerd Schaap is 61 jaar en woont sinds 1990 in Rutten waar hij als dierenarts heeft gewerkt. In 2011 heeft hij de praktijk moeten opgeven omdat het fysiek te zwaar werd. Hij viel echter niet in zwart gat. Na een workshop modeltekenen in 2008 werd hij enthousiast om te gaan schilderen. Onder begeleiding van Simone en Anne Jaap de Rapper van Hijstoren.com tijdens hun open atelier bijeenkomsten is het schilderen uitgegroeid tot een grote hobby.

Nu is ze tijdelijk terug op haar geboortegronden. Met deze expositie laat ze een glimp zien van het boeiende leven en de cultuurprojecten waar ze zich op een bevlogen manier voor inzet.
Reis mee met de Paradysfûgel en laat je meevoeren naar ‘el fin del mundo’, het einde van de wereld. Ontdek de prachtige landschappen en cultuur die door middel van fotografie, tekeningen en korte teksten worden gepresenteerd.
Zaterdag 8 oktober is er een Ontmoet&Groet met Jildou in de bibliotheek. Van 11.00 tot 12.00 uur zal zij dan haar verhaal vertellen en meer vertellen over haar leven en haar werk.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie



  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Expositie van Paradysfûgel Jildou Klijnsma in bibliotheek Lemmer

Pin De Stjelp Pleats

  Lemmer

De Stelp Pleats is een karakteristieke stelpboerderij, gebouwd in 1913. er zijn 5 ruime en sfeervolle gastenkamers met eigen badkamer(douche, wastafel en toilet). u heeft als gast een eigen ingang via de oude staldeur....


Meer info

Pin Watersportcentrum Tacozijl

  Lemmer

Watersportcentrum Tacozijl: 365 dagen per jaar volop genieten,jachtverhuur, luxe vakantiehuizen en een schitterende familiecamping aan de Friese Meren


Meer info

Pin Sporthotel Iselmar

  Lemmer

Net buiten het centrum van Lemmer, gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer vind u hotel Iselmar. Een veelzijdige uitvalsbasis voor een kort of langer verblijf.


Meer info

Pin Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bantega

Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.