FF Boeren!

  Start datum: 3 augustus 2017 - Eind datum: 17 augustus 2017       Vanaf 11:00 uur

Deze zomer organiseert FF Boeren! weer opendagen op het platteland van Gaasterland. Uw kans om te kijken hoe het er op de boerderij aan toe gaat. Kom kalfjes aaien, kijken bij het melken en stel al uw vragen aan de boer! Kom kijken, kom ruiken, kom proeven! Kom… en beleef het zelf!


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van FF Boeren!

Pin Lyklamastate

  Nijemirdum

Lyklamastate


Meer info

Pin Bed & Breakfast Rijsterbosch

  Rijs

In een meer dan 100 jaar oud landhuis realiseren wij dit jaar een luxe B&B. Vanaf eind maart 2014 heten wij u van harte welkom om te komen overnachten in onze monumentale bed &...


Meer info

Pin Mini Camping Heechhiem

  Oudemirdum

Temidden van de Gaasterlandse bossen ligt mini-camping ’t Heechhiem; wat de Friese benaming is van “het hoge erf”. De camping heeft een klein, intiem karakter die bij alle windrichtingen beschut ligt. Een veel gehoorde...


Meer info

Pin Hotel Restaurant Boschlust

  Oudemirdum

Hotel Restaurant Boschlust , gelegen in het mooie Gaasterland.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.