Flinke Winter Favorieten

  Start datum: 9 december 2017 - Eind datum: 10 december 2017       Vanaf 11:00 uur

Op 9 en 10 december vind je in Hemelum de leukste winkelstraat van Fryslân! It Flinkeboskje heeft in de loop der jaren een hele goede reputatie opgebouwd met de ‘Flinke Favorieten’ en het concept is dan ook niet gewijzigd! Deze zomer vind je ruim 60 van onze favoriete deelnemers op de Flinkefarm aldus zusjes Claartje en Rixt Lunter - organisatoren van het evenement.

JDe Flinke Winter Favorieten vindt plaats op de Flinkefarm. In het midden staat de verlichte antieke druivenkas er omheen staan 25 pagodetenten. Voor de kinderen zijn er speciale kinderworkshops, er zijn singer-songwriters en diverse muzikanten geboekt.

De nadruk ligt altijd op originaliteit, diversiteit en kwaliteit, welke gewaarborgd worden door de deelnemers met hun unieke producten. Je wandelt langs dennenbomen van de ene tent, via een houten kraam naar de volgende tent. Overal branden de houtkachels en worden de paden verlicht door honderden glazen potjes met waxine lichtjes.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Flinke Winter Favorieten

Pin Hotel Restaurant Jachthavens Galamadammen

  KOUDUM

Hotel Galamadammen heeft ruime hotelkamers, restaurant en een terras aan het water. Overnachten aan het water, ontdek de unieke mogelijkheden die het hotel, maar ook zeker de omgeving bieden. Het hotel beschikt over 45...


Meer info

Pin B&B Pension Perruque

  Koudum

Een B&B / pension met een uniek karakter B&B/pension Perruque is met 10 comfortabele kamers en 2 appartementen gevestigd in het voormalig politiebureau van Koudum. Met een knipoog verwijzen wij gedurende uw verblijf naar...


Meer info

Pin De Kuilart Recreatie

  Koudum

Vakantiepark De Kuilart; camping,accommodatie of ligplaats? De waterrijke omgeving & vele faciliteiten zullen zorgen voor een onvergetelijke vakantie!


Meer info

Pin Bed & Breakfast Rijsterbosch

  Rijs

In een meer dan 100 jaar oud landhuis realiseren wij dit jaar een luxe B&B. Vanaf eind maart 2014 heten wij u van harte welkom om te komen overnachten in onze monumentale bed &...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.