Flinke Zomer Favorieten

  Start datum: 22 juli 2017 - Eind datum: 23 juli 2017       Vanaf 10:00 uur

Op 22 en 23 juli vind je in Hemelum de leukste winkelstraat van Fryslân! It Flinkeboskje heeft in de loop der jaren een hele goede reputatie opgebouwd met de ‘Flinke Favorieten’ en het concept is dan ook niet gewijzigd! Deze zomer vind je ruim 60 van onze favoriete deelnemers op de Flinkefarm aldus zusjes Claartje en Rixt Lunter - organisatoren van het evenement. De nadruk bij De Flinke Zomer Favorieten ligt op originaliteit, diversiteit en kwaliteit, niet in de laatste plaats dankzij de deelnemende partijen en hun unieke producten. Dus kom en wordt Verrast, Verwend en Verwonder jezelf!

De Flinke Favorieten vindt plaats op de Flinkefarm in Hemelum. In de boerderij, op het erf en in het weiland. Verwacht een ‘Zomer Shop Weekend’ in een pop-up sfeer; Marktkramen opgesteld in blokken, afgewisseld door foodtrucks, pop-up winkels, pagode tenten en meer creatieve bouwsels. De catering is ambachtelijk en afwisselend. Er worden voor zowel volwassenen als kinderen diverse workshops georganiseerd. Diverse bands zullen het geheel muzikaal opluisteren op beide dagen.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Flinke Zomer Favorieten

Pin B&B Pension Perruque

  Koudum

Een B&B / pension met een uniek karakter B&B/pension Perruque is met 10 comfortabele kamers en 2 appartementen gevestigd in het voormalig politiebureau van Koudum. Met een knipoog verwijzen wij gedurende uw verblijf naar...


Meer info

Pin Recreatiepark De Wite Burch

  Bakhuizen

Prachtige familiecamping op toplocatie in Gaasterland.


Meer info

Pin Hotel Restaurant Jachthavens Galamadammen

  KOUDUM

Hotel Galamadammen heeft ruime hotelkamers, restaurant en een terras aan het water. Overnachten aan het water, ontdek de unieke mogelijkheden die het hotel, maar ook zeker de omgeving bieden. Het hotel beschikt over 45...


Meer info

Pin Pension Perruque

  Koudum

B&B Pension Perruque in het oude politiebureau in het centrum van Zuid-west Friesland, in het groene dorp Koudum.Gastvrij met een grote G.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.