Free Tour

  Datum: 24 maart 2017       Vanaf 09:04 uur

Wandel door Leeuwarden met gids en ontdek Leeuwarden van vroeger en nu!

Een superleuke introductie in Leeuwarden is de Leeuwarden Free Tour. Tijdens deze 1,5 tot 2 uur durende stadswandeling neemt een enthousiaste gids je mee door het Leeuwarden van vroeger en het Leeuwarden van nu. Tijdens de wandeling worden leuke historische weetjes en verhalen afgewisseld met mooie graffiti, leuke winkels en kunst. En natuurlijk vertellen we waar je na de tour lekker kan eten en drinken.

Aanmelden is niet nodig voor deze wandeling. Elke zaterdag staat er om 12 uur ’s middags een gids aan de linkerkant van de Oldehove (bij het standbeeld van Troelstra). Als waardering voor de tour is er aan het einde wel de mogelijkheid om de gids een donatie te geven. 

De tour is in het ENGELS! Alleen als alle deelnemers Nederlands verstaan, wordt de tour in het Nederlands gegeven, maar dat komt zelden voor. Bekijk voor meer mogelijkheden onze website.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie



  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Free Tour

Pin Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Meer info

Pin Oranje Hotel Leeuwarden- Hampshire Eden

  Leeuwarden

Het Oranje Hotel – Hampshire Eden is hét stadshotel van Leeuwarden.


Meer info

Pin Hotel Cafe ’t Anker

  Leeuwarden

Hotel Cafe ’t Anker is een budgethotel dat gevestigd is in 4 karakteristieke herenhuizen.Het hotel bevindt zich midden in het prachtige centrum van Leeuwarden en biedt zowel goedkopere als duurdere kamers, allemaal met gratis...


Meer info

Pin Bed and Breakfast Kia Ora

  Leeuwarden

Bed & breakfast in het hart en meest historische deel van Leeuwarden. Met ruime en luxe kamers (4) incl. eigen badkamer en toilet in centrum van Leeuwarden. Kamerprijs vanaf ? 57,50. per nacht De...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.