Friese haring partij

  Datum: 23 juni 2017       Vanaf 18:00 uur

Op 23 juni houden we de eerste Friesland haringpartij bij Puur Genieten in Heeg. Lekkere Hollandse nieuwe happen op deze happening in stijl.

Haringpartij Friesland.

Op 23 juni houden we de eerste Friesland haringpartij in Heeg. Lekkere Hollandse nieuwe happen op deze happening in stijl.

Elk jaar in juni, wanneer de zomer intreedt en de haring in optima forma is, vindt het gezelligste informele netwerkevenement plaats: de Friese Haringpartij. Dit feest van de informele ontmoeting vormt een vruchtbare bodem waarop sedert 2017 duurzame verbindingen en verbintenissen plaats
De Friese Haringpartij is dé in Friesland Heeg (van oudsher het palingdorp) plek waar het palet van Friesland elkaar ontmoet en de komst van de Hollandse Nieuwe Koningsharing feestelijk inluidt.  De ingrediënten, waaronder de haring, charmante hoeden, de muziek en ontspannen sfeer, dragen bij aan het grote succes van deze spraakmakende avond.

Ontmoet nieuwe maatjes met nieuwe maatjes. De Friese haringpartij is de gezelligste informele netwerk avond voor nieuwe contacten, nieuwe business en relaties. Businessclubs zullen dan ook actief benadert worden om aanwezig te zijn of op een geheel eigen, informele wijze hun medewerking te verlenen.

Aanmelden voor deze avond kan middels het formulier onderaan deze pagina. Dresscode voor de mannen sjiek (netjes) en voor de dames in jurk, rok met hoed of haarstuk.

De kosten bedragen €10,- pp en daarvoor heb je dan Hollandse nieuwe met glas bubbels, en nog wat kleine hapjes,muziek en heel veel gezelligheid!


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Friese haring partij

Pin Boerderijcamping It Klokhus

  Idzega

Te midden van de Friese meren vindt u onze camping. Onze camping is aan het eind van een doodlopende weg gelegen aan de Idzegaster Poel. Vanaf de Idzegaster poel bent u snel in Heeg,...


Meer info

Pin Camping Lan en mar

  Heeg

Op een prachtige locatie direct aan het Heegermeer temidden van de weilanden ligt camping Lan en mar. Het bedrijf is kleinschalig en veelzijdig. Er is een haven met ligplaatsen en trailerhelling. Verhuur van polyvalk,...


Meer info

Pin Kleine Watersportcamping Lan en Mar

  Heeg

Camping LanenMar is ‘de’ watersportcamping van Friesland. Direct aan het Heegermeer met eigen haven met trailerhelling en zwemsteiger. Recreatieruimte, WiFi internet, Bootverhuur, Tentverhuur, Vakantiehuisje en boerderij. Heeg ligt op loopafstand. Tot ziens / oant...


Meer info

Pin B&B MID83

  Woudsend

MID 83 is een nieuwe bed & breakfast locatie in het hartje van het watersportdorp Woudsend. Wij bieden ruime- en luxe kamers met een heerlijk 2 persoonsbed, eigen badkamer, internet aansluiting (vast en Wifi),...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.