Friese Kampioenschappen Paardensport

  Datum: 29 maart 2017       Vanaf 13:03 uur

Op het terrein van manege Gaasterland van Harich/Oudemirdum aan de Wyldemerkwei zijn Friese kampioenschappen te bewonderen.

Op het terrein van manege Gaasterland van Harich/Oudemirdum aan de Wyldemerkwei zijn Friese kampioenschappen te bewonderen.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Friese Kampioenschappen Paardensport

Pin Camping De Bosrand Oudemirdum

  Oudemirdum

Camping de Bosrand is gelegen in het glooiende Gaasterlandse landschap met bos, water en Elfstedenroute. Comfort kampeerplaatsen met speelgelegenheden voor kinderen. Verhuur: Nieuwe chalets voor 4 personen. Comfortabel genieten in een verrassend mooi gebied.


Meer info

Pin Camping de Wigwam

  Oudemirdum

Camping de Wigwam is een gezellige familiecamping midden in de Gaasterlandse bossen. In de omgeving zijn talloze mogelijkheden voor een dagje fietsen, wandelen en genieten van de prachtige afwisselende omgeving die Gaasterland bied. Kom...


Meer info

Pin Lyklamastate

  Nijemirdum

Lyklamastate


Meer info

Pin Bed & Breakfast Rijsterbosch

  Rijs

In een meer dan 100 jaar oud landhuis realiseren wij dit jaar een luxe B&B. Vanaf eind maart 2014 heten wij u van harte welkom om te komen overnachten in onze monumentale bed &...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.