frUITmarkt

  Datum: 9 september 2017       Vanaf 11:00 uur

Op zaterdag 9 september wordt in Sneek het nieuwe culturele seizoen van Sudwest-Fryslân afgetrapt met de frUITmarkt. Ook de derde achtereenvolgende editie kent een vol programma.

Langs de Westersingel en Kerkgracht staan kraampjes met het verse culturele aanbod.

Onder meer het Stedelijk Muziekkorps Sneek, jeugdorkest On The Move, de Bogerman Bigband, het Sneker Symfonie Orkest, Advendo Sneek, Rayana, Ananazz, Soudboxx, Bliss, Musicalopleiding MUZT en de Special Dancers treden op. De talenten van Kunstbende Friesland zijn te zien op een omgebouwde brandweerwagen.

Ook dit jaar is er weer een sfeervolle culturele markt waar uiteenlopende ambachten, galeries, musea en artiesten zich bij de kraampjes presenteren. Er is een CKS-plein (Cultuur Kwartier Sneek), Museumplein en Galerieplein. In een bus van Frysklab zijn 3D-printers te bewonderen, terwijl in de 2018-bus een presentatie plaatsvindt van het European Youth Music Festival dat in 2018 naar Sneek komt. Kunstenaar Theo Kazimir schildert live langs het water.

Op de terrassen zijn allerhande hapjes en drankjes te verkrijgen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  8601 EP
     Sneek

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van frUITmarkt

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.