Geef pake en beppe een kleurtje!

  Start datum: 18 februari 2017 - Eind datum: 5 maart 2017       Vanaf 10:00 uur

Kinderen gaan in de voorjaarsvakantie aan de slag met diverse tekenmaterialen technieken.

De voorjaarsvakantie staat in het teken van Et annet stedt, en annen tid. In deze overzichtstentoonstelling is het werk van Paleo/Wildlife Artist Esther van Hulsen te zien. Zij tekent dieren die uitgestorven zijn en dieren van nu op zeer realistische en wetenschappelijk verantwoorde wijze. Esther van Hulsen werkt met diverse materialen en technieken en dat gaan de kinderen deze vakantie ook doen. Tijdens een rondje langs verschillende ateliers maken ze kennis met allerlei manieren van tekenen. Aan het eind van het bezoek hebben ze een portfolio gemaakt vol met eigen werk. Daarin zitten kunstwerken gemaakt pet potlood, houtskool, glow-in-the-dark stiften, stempels en nog meer. Het wordt dus een hele creatieve voorjaarsvakantie! Tijdens deze twee weken is er weer de actie: ‘Help pake en beppe de vakantie door’: kinderen gratis op vertoon van pake of beppe (of andere volwassene).


« Bekijk alle evenementen

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.