Gevangen achter Crackstate

  Start datum: 26 februari 2017 - Eind datum: 21 mei 2017       Vanaf 13:00 uur

Museum Heerenveen toont een tentoonstelling over de gevangenis achter Crackstate en de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland.

Museum Heerenveen toon een tentoonstelling over de gevangenis achter Crackstate en de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland. De tentoonstelling laat zien hoe de Heerenveense gevangenis eruit zag en welke straffen in verschillende perioden gebruikt werden. Hoe voelt het om opgesloten te zitten en is een gevangenis een hotel? De tentoonstelling is te zien van 26 februari tot en met 21 mei 2017 in Museum Heerenveen en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Stichting Museum Blokhuis Poort en Werkgroep oud Heerenveen.

Kijk voor informatie over de tentoonstelling op: www.heerenveenmuseum.nl, www.blokhuispoort.nl en www.gevangeninfriesland.


« Bekijk alle evenementen

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.