Giant Steps

  Start datum: 17 augustus 2018 - Eind datum: 19 augustus 2018       Vanaf 11:08 uur

Het internationaal befaamde Franse straatspektakel Royal de Luxe komt voor de eerste keer naar Nederland.

Ze brengen hun iconische reuzen naar Leeuwarden. Poppen zo groot dat ze soms boven de kantoorgebouwen uit steken. Het bedrijf verbaast en verrast de enorme aantallen mensen in elke stad die het bezoekt. De impact op de (lokale) economie is doorgaans erg groot. Met een zorgvuldig opgebouwd verhaal worden de geschiedenis, kenmerken en folklore van de stad in beelden verteld. In Leeuwarden worden enkele honderdduizenden bezoekers verwacht. Geholpen door meer dan 200 lokale vrijwilligers, ingezet op kranen en vrachtwagens en bij de omvangrijke logistieke klus, gaat Royal de Luxe verbazen. Opdat de reuzen voortleven in onze herinnering. Ongetwijfeld voor velen het hoogtepunt van 2018.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Giant Steps

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.