Heamiel

  Start datum: 20 juni 2017 - Eind datum: 23 juni 2017       Vanaf 12:00 uur

4 dagen stadsfeesten in Bolsward. De Heamiel dagen bestaat uit ringrijderij, markt, kermis, wielerronde, straatfestival en heel veel live muziek.

De Heamiel Dagen een begrip in Fryslan. Vier dagen feest wordt er gevierd in Bolsward. Mensen komen van ver om te kijken naar o.a. de vaste onderdelen zoals: Friese ringrijderij, markt, kermis, bridgedrive, wielerronde, Sterkste Man, voetbalclinic, Night of the Heamiel, Het Internationaal Folkloristisch Dansfestival, het Bolstjurrich Straatfestival, de Heamiel Slotavond en natuurlijk het begin met de intocht met praalwagens en de Heamielmaaltijd waar het dus allemaal mee is begonnen. Bolsward staat altijd Bol van gezelligheid in het laatste weekend van juni. Wij nodigen u van harte uit!


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.