Heechsimmer Festival

  Datum: 8 juli 2017       Vanaf 14:00 uur

Op 8 juli vindt het Heechsimmer Festival plaats op het strand van Heeg. Op deze prachtige locatie aan het water kan men genieten van een drankje, hapje en een dansje. Overdag is er fertier voor de kinderen en met twee podiums is er volop muziek en voor ieder wat wils! Tot 8 juli!

Nieuw strand, een nieuw Heechsimmerfestival!

Al 15 jaar wordt in het tweede weekend van juli een heerlijk muziekfestival georganiseerd aan de rand van het Heegermeer. Het begon ooit in 2002 als experiment van een groep enthousiastelingen die weleens een écht muziekfestival wilden organiseren. Met een podium in het Heegermeer. En dat lukte! Al snel groeide het Heechsimmerfestival uit tot één van de gezelligste festivals in de regio, vanwege de muziek maar zeker ook door de relaxte sfeer.

Dit jaar vindt de spectaculaire 15e editie plaats met Douwe Bob! Wie kent hem niet?! In 2012 verkozen tot de beste singer-songwriter van Nederland en in 2016 vertegenwoordigde hij ons kikkerlandje op het Eurovisiesongfestival, waardoor hij in één klap razend populair werd. Terug naar zijn roots in Friesland is Douwe Bob dit jaar DE HEADLINER van het Heechsimmerfestival op zaterdag 8 juli 2017.

Ieder kan al vroeg in de middag terecht voor muziek, van country tot rock tot folk en Friestalig, vertier voor kleine en grote mensen, lekker eten en natuurlijk een fantastische locatie.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Heechsimmer Festival

Pin Hotel Cafe Restaurant De Watersport

  Heeg

Welkom bij Hotel-Café-Restaurant De Watersport Heeg. Gelegen in het centrum van Heeg, met een groot terras aan het water. Dé ideale plek om te genieten van een heerlijke kop koffie met gebak, een snelle...


Meer info

Pin B&B MID83

  Woudsend

MID 83 is een nieuwe bed & breakfast locatie in het hartje van het watersportdorp Woudsend. Wij bieden ruime- en luxe kamers met een heerlijk 2 persoonsbed, eigen badkamer, internet aansluiting (vast en Wifi),...


Meer info

Pin Boerderijcamping It Klokhus

  Idzega

Te midden van de Friese meren vindt u onze camping. Onze camping is aan het eind van een doodlopende weg gelegen aan de Idzegaster Poel. Vanaf de Idzegaster poel bent u snel in Heeg,...


Meer info

Pin Boerderijcamping Poelzicht

  Heeg

Camping Poelzicht is uniek gelegen in Friesland aan de poelen en grenst aan het natuurgebied ?De Pinepolder?. Er is een zwemplaats met zwemsteiger en er zijn volop vissersplaatsjes verscholen in het riet


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.