Heechsimmerfestival

  Datum: 8 juli 2017       Vanaf 14:00 uur

DOUWE BOB op Heechsimmerfestival 2017 - strand Heeg - 8 juli 2017 - Friesland - info op website en social media pagina's - www.heechsimmerfestival.com

DOUWE BOB
Wie kent hem niet?! In 2012 verkozen tot de beste singer-songwriter van Nederland en in 2016 vertegenwoordigde hij ons kikkerlandje op het Eurovisiesongfestival, waardoor hij in één klap razend populair werd. Terug naar zijn roots in Friesland is Douwe Bob dit jaar DE HEADLINER van de 15e EDITIE van het Heechsimmerfestival!

Al jarenlang wordt in het tweede weekend van juli het heerlijke muziekfestival georganiseerd aan de rand van het Heegermeer op het strand van Heeg.

Op ZATERDAG 8 JULI zal de spectaculaire 15e editie van het Heechsimmerfestival plaatsvinden; een moment om goed uit te pakken met een topartiest als Douwe Bob!

Net als voorgaande jaren zullen er ’s middags weer leuke en actieve kinderactiviteiten georganiseerd worden, met ondertussen muziek van verschillende bands om al wat in de festival sfeer te komen. Inclusief snacks.

Houd de website: www.heechsimmerfestival.com, onze Facebookpagina, Instagram en Linkedin in de gaten voor het laatste nieuws!

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.