Hylke Speerstra 80 jaar!

  Datum: 24 maart 2017       Vanaf 09:05 uur

Tentoonstelling van zijn literaire werk bij Tresoar.

Hylke Speerstra tachtich, lokwinske!

 De Friese schrijver Hylke Speerstra is tachtig jaar geworden. Ter gelegenheid daarvan is in de Trijehoeke in studiezaal van Tresoar tot 18 september een tentoonstelling van zijn literaire werk ingericht.
Hylke Speerstra zou aanvankelijk boer worden maar werd journalist bij het Fries Landbouwblad. Hij vervolgde zijn carrière bij de Friese Koerier, Schuttevaer het Agrarisch Dagblad en werd in 1989 hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant.
Nadat hij in 1996 met de VUT ging schreef hij bestsellers als It wrede paradys, De oerpolder, De treastfûgel en Op klompen troch de dessa. Zijn boeken verschijnen vertaald in binnen- en buitenland. Hylke Speerstra is momenteel de meest succesvolle Friese schrijver.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Hylke Speerstra 80 jaar!

Pin B&B De Lyndenhof

  Leeuwarden

Verblijven in het historische adellijke stadshuis gastenverblijf ‘de Lyndenhof’ in hartje Leeuwarden Het gastenverblijf de Lyndenhof is ingericht voor langdurig verblijf. Aangenaam werken en prettig rusten midden in de binnenstad van Leeuwarden. Draadloos internet...


Meer info

Pin Bed and Breakfast De Ferver

  Leeuwarden

Aan de rand van de binnenstad op 5 minuten lopen van het centrum van Leeuwarden is onze Bed en Breakfast De Ferver. Wij bieden je een kamer met een eigen voordeur en een eigen...


Meer info

Pin Hotel Cafe ’t Anker

  Leeuwarden

Hotel Cafe ’t Anker is een budgethotel dat gevestigd is in 4 karakteristieke herenhuizen.Het hotel bevindt zich midden in het prachtige centrum van Leeuwarden en biedt zowel goedkopere als duurdere kamers, allemaal met gratis...


Meer info

Pin Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.