Kerstwandeling Sneek op e strun

  Datum: 27 december 2017       Vanaf 19:00 uur

Sneek op ‘e strún’ is niet zomaar een avondwandeling door de stad, maar een ervaring op zich. Opnieuw wordt het een mallemolen van kunst, cultuur, ernst, humor, verrassende perspectieven en kleurrijke sferen.

Met Sneek op ‘e Strún wil Rotary Sneek zich nog intensiever verbinden met de inwoners van de gemeente. Met de route verbinden we cultuur, Sneek en bewegen, lees uitbuiken. En als het even kan willen we met de locaties en de aankleding ook nog verbindingen gaan leggen.Wandelaars komen tijdens een nachtelijke wandeling van 7 km langs plekjes, waar je normaal snel aan voorbij loopt.

De opbrengst van deze wandeling gaat naar keuze, naar de Kinderboerderij, het Timmerdorp of de wijkverenigingen in Sneek

Programma
Vanaf 18.45.uur    muzikaal welkom
19.00 uur            1e start
19.30 uur            2e start

De eindtijd van het totale evenement schatten we in op 23 uur. Wij behouden ons enige speling voor, bijvoorbeeld onder invloed van weersomstandigheden. Als je te snel loopt, ben je eerder dan de geplande optredens. Het is een wandeltocht. Geen sprint!

Kosten:
tot 5 dec. € 9,50, tot 23 dec. € 12,50 en vanaf 24 dec €15 per persoon, check hiervoor de informatie op www,sneekopestrun.nl


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Kerstwandeling Sneek op e strun

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.